Авіатор » Цікаве » Рецепт оригінальних капусти з кабачків

Рецепт оригінальних капусти з кабачків

Після відвідування друга я спробував оригінальні капустя. Мені вони так сподобалися, що, перетнувши рецепт, я сам їх готував вдома. Це вийшло приголомшливо смачно, дуже швидке і без морозу з капустяним листям.

Для овочевої страви вам знадобиться:

  • 2-3 кабачки;
  • 250 г фаршу м'яса (можна взяти курку);
  • половина склянки рису;
  • 1 середня цибулина;
  • Сіль, перець, спеції.

Для наповнення:

  • 2 столові ложки томатної пасти та сметани;
  • половина склянки води;
  • спеції.

Приготуйте кабачки. Вони повинні бути молодими, з тонкою ніжною шкірою. Спробуйте вибрати плоди однакових за розміром, витягнута форма. Якщо овочі є поганою якості, капусті рулони можуть розпадатися.

Вимиті та кахельні кабачки повинні бути вирізані по тонких стрічках. Для цього ви можете використовувати шліфер, овочевий очищувач або ніж.

Ми сортуємо отримані смуги: ми залишимо рівномірні, широкі, красиві для начинки, і ми подрібнимо сторони і вирізаємо шматочки і покладемо їх у миску, тоді ми додамо їх до начинки.

Шматочок, призначені для начинки, налийте сіль, складіть купу один на одного і покладіть в друшляк, щоб сік тече.

Тим часом ми почнемо заповнювати. Ми нарізаємо цибулю як меншу і поєднуємо з фаршем м'ясом. Потім додайте промитий рис і різання кабачків із неінформованих слайдів.

Сіль, перець, аромат зі спеціями та ретельно замісіть. Ми починаємо ліплювати капустяні рулони.

На обробній дошці ми викладаємо слайди кабачків. З широкої частини ми покладемо трохи фарш м'яса і повертаємо шматочок рулоном.

Ми щільно покладемо їх на сковороду. Не потрібно змащувати його нафтою.

Ми робимо заповнення. Покладіть томатну пасту і сметану в миску і змішування, налийте воду. Не потрібно соля. За бажанням ви можете приправити спеціями за смаком.

Вилийте голубів сумішшю, доведіть до кипіння і, закриваючи кришкою, тушкувати близько 40 хвилин.

Після цього часу вимкніть вогонь і залиште щонайменше на десять хвилин під закритою кришкою, щоб готова страва була вкладена, а потім подавала до столу, посипаючи дрібно нарізаними травами.

Рулони ідеально зберігають свою форму, не розривайтеся, виглядають дуже привабливими та естетично приємними. Рулетки з капустовою кабачкою неймовірно соковиті, ніжні, ароматні, тануть у роті, і, на мою думку, вони набагато смачніші, ніж класична капуста.

Ця страва ситна, але легка. Він ідеально поглинений і здоровий для здоров'я.

Інші статті

Справжній Хачапурі в Імеретінському: Рецепт із крок за

personadmin 27-10-24, 19:28
0 Справжній Хачапурі в Імеретінському: Рецепт із крок за кроком, який відрізняється від мекреліанської страви

Серед усіх різноманітних рецептів Хачапурі в Імеретинському-найпоширеніший. Гарячий рум'яний торт із начинкою сиру...

Лабіринт із води уві сні: що означає цей сон?

personadmin 15-02-25, 16:40
0 Лабіринт із води уві сні: що означає цей сон?

Тлумачення сну про лабіринт з води, що змінює форму Лабіринт – це потужний символ пошуку виходу, складних життєвих...

Значки, які повинні бути в будь -якій квартирі

personadmin 27-10-24, 19:29
0 Значки, які повинні бути в будь -якій квартирі

Кожна православна значок наділений своїм значенням та унікальними властивостями. Через це християни звертаються в...

Комментарі (0)

Написати комментар

Ваши данные будут в безопасности! Ваш электронный адрес не будет опубликован. Также другие данные не будут переданы 3-им лицам.
image

menu
menu