Brushwood на Kefir: дуже смачний перевірений пишний рецепт випічки
Незважаючи на велику кількість солодощів у магазинах, багато господинь вважають за краще насолоджуватися домогосподарством домашніми тваринами. Серед багатьох видів печива, тортів та тортів, які можна готувати вдома, таке частування, як Brushwood, також дуже популярний. Делікатне, плавне тісто в роті зачаровує маленьких і дорослих солодких зубів з перших секунд.
Крок -By -кроки для виготовлення тіста на кефір
Одного разу я вже говорив про бабусю своєї дитини з дитинства, яка часто запрошувала мене на вечірні чайні напої з онуками. Серед частувань, які вона готувала, на кефірі також був чудовий мазут. Як я пам’ятаю зараз, цей чудовий запах делікатності смаколиків, який обсмажений у гарячій соняшниковій олії, яка поширилася по всій вулиці і викликала бажання забути про ігри та бігти до столу.
Інгредієнти:
- 3-4 ст. Пшеничне борошно;
- 300-400 мл кефіру;
- 1 яйце;
- 1 год. л. сода;
- 3 ст. л. цукор;
- 1 щіпка солі;
- 100 мл рослинної олії для смаження;
- цукровий порошок.
Підготовка:
- Підготуйте продукцію. Видаліть кефір і молоко з холодильника за півгодини до початку приготування їжі, щоб вони нагріли до кімнатної температури.
Для приготування пишного мазура, необхідно використовувати кефір із вмістом жиру щонайменше 2,5%. В іншому випадку тісто потребуватиме більше борошна, а делікатес виявиться меншим повітрям.
Яйця і кефір для тіста повинні бути теплими
- Дивіться борошно 2-3 рази, змішайте з содою, цукром і сіллю.
- Витягніть яйце в суміш.
Щоб вільно змішати необхідні інгредієнти, виберіть велику об'ємну ємність
- Змішайте інгредієнти, налийте кефір. Додайте напій поступово, зосереджуючись на консистенції тіста. Маса не повинна бути рідкою.
Якщо кефір занадто холодно, трохи нагріває його
- Звішіть густе тісто, трохи прилипаючи до ваших рук.
Так що тісто залишається пишним, не додавання багато борошна і не замісіть масу занадто довго
- Змастіть руки рослинною олією, закатайте тісто в кулю і перенесіть у миску.
- Накрийте тісто рушником і дайте йому заварювати 30 хвилин.
- Покладіть тісто на бум, посипану борошном, розкачайте 0,5 см товщиною або трохи більше в шар.
Не закатайте тісто занадто тонким, інакше кисть виявиться сухим
- Розріжте тісто на невеликі прямокутники.
Так що заготовки не прилипають до ваших рук і дошки, періодично додайте невелику кількість борошна
- У кожній заготовці зробіть розріз, виверніть краї тіста, як показано нижче.
Формуйте акуратні заготовки, перетворюючи краї тіста через отвори в центрі заготовки
- Обсмажте в гарячій олії до золотисто -коричневої скоринки з обох боків.
Використовуйте соняшникову олію без запаху для смаженого мазува
- Покладіть на паперовий рушник, щоб позбутися зайвої олії.
- Посипте охолоджену кисті.
Перед подачею посипайте частування з цукром з пудрою або цукром
ВІДЕО: Пишний кисть на Kefir
Lush Brushwood на Kefir - це частування, яке кожен може готувати. Таке частування можна запропонувати з чаєм, какао або молоком. Як ви готуєте цю страву? Поділіться з нами своїми рецептами в коментарях нижче. Бон -апетит!
Інші статті
Інваліди Світла: Куди зателефонувати, якщо в Москві, Санкт
personadmin 27-10-24, 19:29Спокійний вечір після книги чи телебачення. Ніщо не передає неприємності. І раптом - світло вийшло, холодильник...
5 преміум -ароматів, ціна яких становить понад 500 тисяч
personadmin 27-10-24, 19:29Не секрет, що хороший парфум дорогий. Однак мало хто знає, що ціна преміальних ароматів може бути настільки вражаючою....
Що означає червона нитка на руці: не просто мода, а давній
personadmin 02-05-25, 12:27Що означає червона нитка на руці: правда, віра і трішки магії Що означає червона нитка на руці: правда, віра і трішки...