Лайно на зиму: рецепт приготування є класичним, щоб він не підкислився
Серед страв російської кухні хрін - це помітне місце - дуже гостра закуска, яку також добре використовувати як соус. Будь -які страви з м'ясом та рибкою разом з ним будуть грати нові смакові відтінки! Через тяжкість хріня. Це з Сибіру, де його використовували не тільки в кулінарії, але і як ліки, і для запобігання застуди. Зрештою, його основний інгредієнт - хрін, який відомий своїми цілющими властивостями. Але для того, щоб смак і переваги в лайно були збалансовані, краще готувати його самостійно, а не купувати його в магазині.
Зміст
Рецепти Хреновіна на зиму
Основними інгредієнтами хріну є хрін, часник і помідори, які, з їх кислим смаком. Але існує багато способів приготування їжі з іншими продуктами, наприклад, зловживання, сливами, морквою, гірчицею .. Ми пропонуємо вам кілька простих, але цікавих рецептів.

Існує багато способів зробити хрін, але кожного разу результат - гострий ароматний соус
Класична лайно
Для основного рецепту вам знадобиться:
- 1 кг помідорів;
- 100 г хрону;
- 100 г часнику;
- 2 години. л. Їжа.
Основними інгредієнтами хріну є помідори, хрін та часник
В принципі, ви можете відрегулювати кількість інгредієнтів залежно від того, наскільки різко любите. Наприклад, додайте більш -менш часник з хріном. Але не перестарайтеся!
- Вимийте помідори, очистіть часник і пекло. Подрібніть помідори. Краще це зробити з м'ясною шліфувальною машиною з великою решіткою, оскільки овочева маса не повинна нагадувати картопляне пюре.
Оберніть помідори в м'ясну шліфувальну машину з великою решіткою
- Також подрібніть пекло і часник, додайте їх до помідорів і ретельно перемішайте. Відкладіть не 10 хвилин, а тим часом приготуйте банки під хріном: ретельно вимийте і стерилізуйте для пари.
Подрібніть пекло з часником і перемішайте їх з помідорами
- Додайте сіль, знову ретельно перемішайте. Відкладіть трохи готово -зроблене лайно на тарілку: ви можете спробувати майже негайно.
Лайно вже готова, його можна подати на столі
- Закрийте решту мас у берег і щільно згортайте. Надішліть хрін до холодильника або підвалу.
І ви можете скотитися з хрінях у стерилізовані береги, щоб заощадити на зиму
Ебать можна потерти на тарілці, але, по -перше, це довге, по -друге, очі водянисті від гострих запаху. Тому краще скрутити його в м'ясній шліфувальній машині. І якщо ви закрутите пекло з помідорами, то запах взагалі не зашкодить.
Цікавий факт: У Русі хрін рідко їв у своєму чистому вигляді. В основному він був змішаний із сметаною, як правило, у співвідношенні 1: 1, щоб пом'якшити смак.
Відео рецептор класичної лайна
Лайно, яке триватиме дуже довго
Деякі домогосподарок стикаються з тим, що з часом хрін підкислюється, навіть якщо він був герметично закрите в банку. Спробуйте приготувати його відповідно до рецепту з додаванням рослинного масла та оцту: така закуска триватиме добре всю зиму і без згортання.

Завдяки рослинному олії та оцту, Хреновін буде зберігатися довго, не котиться в банках
Вам знадобиться:
- 2 кг помідорів;
- 200 г хрону;
- 200 г часнику;
- 1 ст. л. солі;
- 1 ст. л. Сахара;
- 3 ст. л. Таблиця оцту 9%;
- 0,5 склянки рослинної олії.
Ще одна порада про те, як позбутися гострий запах хріну під час переробки: замочіть його протягом 1 години в холодній воді.
- Подрібніть шкірку хрону та часнику в м'ясну шліфувальну машину. Видаліть шкіру з помідорів, дрібно подрібніть м’якоть.
Цього разу помідори потрібно подрібнити окремо від хрону та часнику
- Додайте в помідори сіль і цукор, перемішайте і покладіть на середній вогонь. Коли маса кипить, зачекайте 20 хвилин і влийте рослинне масло з оцтом.
Тільки коли помідори кип'ятять на сковороді, ви можете додати олію та оцет
- Змішайте томатну месу з хріном і часником. Що ви плануєте їсти найближчим часом, покласти в холодильник, закрити решту в банках.
До речі, існує хороший спосіб напевно захистити шок від підкислення, якщо він не пройшов теплову обробку. Необхідно додати інтерпретований аспірин з розрахунку 1 таблетки на 1 літр до нього.

Ще один спосіб запобігання потрясінь хріну - це додати пухкі таблетки аспірину
Довге дерьм для зберігання з болгарським перцем та травами
Болгарський перець та свіжа петрушка з кропом дають смак цієї приправи. Вам знадобиться:
- 3 кг помідорів;
- 1 кг болгарського перцю;
- 400 г хрону (корінь);
- 400 г часнику;
- 4 ст. л. солі;
- 1 купа зелені - кропу та петрушки;
- рослинна олія.
Болгарський перець і свіжа зелень дають дерьвану пікантність
В принципі, не потрібно суворо дотримуватися пропорцій, але кількість хрону та часнику повинна бути однаковою. Ви можете взяти трохи менше або більше помідорів. Золота середня - 250 г часнику та хрону на 1 кг помідорів.
- Пропустіть помідори через м'ясну шліфувальну машину. Ви також можете використовувати соковижималку: вона відокремлює м’якоть від шкіри. Очищені зубчики часнику та пекла також подрібнюють м'ясною шліфувальною машиною або блендер. І так що ваші очі не водянисті від запаху хрону, надягають пластиковий пакет на м'ясну шліфувальну машину з вихідної сторони.
Поліетиленовий мішок, зношений на м'ясній шліфувальній машині, допоможе уникнути сліз при переробці хрону
- Видаліть розділи та насіння з болгарського перцю. Подрібніть м’якоть у м’ясній шліфувальній машині зеленню. Змішайте всі підготовлені продукти в одній ємності, сіль і ретельно перемішайте.
Спробуйте ретельно вибирати розділи та насіння з перцю
- Нехай Хреновіна відстоює 10-15 хвилин і заздалегідь влийте в берег. Поставте так, щоб банк майже завершений, залишаючи простір до краю шиї буквально 0,5 см. Налити 1 т. л. рослинне масло, щоб вона повністю покривала соус. Олія запобіжить доступ до соусу, і воно не погіршиться.
- Закрийте готову лайно кришками та зберігайте в холодильнику або підвалі.
Не соромтеся закривати хрін у банках: шар рослинної олії не дозволить йому підкинути
Хреновін з жуком
Якщо у вас немає помідорів лайна, ви можете замінити їх на. Зрештою, спочатку саме цей овоч був основою горла, коли помідори в Русі були цікавістю.
Вам знадобиться:
- 4 кг вареного та очищеного буряка;
- 400 г кореня хрону;
- 180 г часнику;
- 3 ст. л. Сахара;
- 1 ст. л. солі;
- 1 ст. л. Оцет Есенс 70%.
Гріновін Жук повинен бути кип'яти спочатку
Таке лайно можна зберігати більше року через те, що рецепт забезпечує оцетну суть та кулінарні овочі.
- Пропустіть жука і часник через м’ясну шліфувальну машину.
- Подрібніть хрін, потираючи його на тарку або за допомогою блендера, і покладіть його в окрему страву.
- Покладіть на сковороду з часником на сковороду і покладіть на плиту. Увімкніть середній вогонь. Сіль, додайте цукор, чекайте кипіння і покладіть подрібнену хрону. Греновіну потрібно кип'ятити протягом 3-4 хвилин, постійно помішуючи.
- Нарешті, додайте оцет. Вимкніть вогонь під сковороду, покладіть лайно буряка в стерилізовані банки і підтягніть кришки.
Додайте виноградну есенцію в останній момент
- Поверніть банки догори дном і накрийте ковдрою, залиште її так, поки вона не охолонеться, а потім опустіть його в льох.
VIDERAUL: Хрін з жуком
Якщо ви все зробите правильно, то лайно не кипить і буде зберігатися всю зиму і навіть довше. Зрештою, сам хрін є природним консервантом, але допоміжні продукти також не будуть зайвими. Ми сподіваємось, що рецепти лайна займуть гідне місце серед ваших кулінарних уподобань. Бон -апетит!
Інші статті
Чому ви не можете кип'ятити воду двічі: це науковий
personadmin 27-10-24, 19:29Напевно, багато людей знають цю ситуацію: Час пиття чаю приходить на роботу, хтось піде на чайник і додає воду до...
Значки, які повинні бути в будь -якій квартирі
personadmin 27-10-24, 19:29Кожна православна значок наділений своїм значенням та унікальними властивостями. Через це християни звертаються в...
Як зробити зимовий светр з гардеробом
personadmin 27-10-24, 19:29Зима знаходиться за вікном, а це означає, що настав час вибрати не тільки красивий, але й теплий одяг. Серед теплих...