Авіатор » Цікаве » Ojahuri в грузинській

Ojahuri в грузинській

Назва національної грузинської страви Оджахурі буквально перекладається як "сім'я". Це дійсно часто готується як щодня, особливо у багатодітних сім'ях. Ojahuri - це м'ясо, смажене картоплею і ароматизованою приправами. Тип м'яса не є основним, але те, що насправді важливо, - це спосіб обслуговування. Подавайте його в кам'яній або глиняній сковороді, яку називають CCIC. Давайте дізнаємось, як правильно готувати Оджахурі, щоб здивувати та будь ласка, родичів.

Рецепт свинини Оджахурі

Підготовка цієї страви абсолютно проста, не бійтеся, що вона належить до кухні іншої країни. Вам знадобиться:

  • 220 г свинини;
  • 250 г картоплі;
  • 50 г цибулі;
  • 3 г часнику;
  • 90 мл рослинної олії;
  • 90 г помідорів;
  • 1 купа зелені.

Ми починаємо готувати.

  1. Промийте свинину і протріть паперовими серветками. Нагрійте олію в сковороду, покладіть в нього шматочки м'яса, сіллю і посипте невеликою кількістю перцю. Обсмажте, поки м'ясо не покриється золотою скоринкою.
    М’ясо в сковороді

    Обсмажте м'ясо до золотистої скоринки

  2. Очищена цибуля розчавившись на тонкі половинки. Розбирайте їх і додайте до м’яса. Добре змішувати.
    Цибуля на сковороді

    Ретельно розібрати половину кілець лука, щоб вони були обсмажені, як слід

  3. Очистіть картоплю, нарізайте середні кубики, злегка сіль і обсмажте в глибоких стравах. Краще це зробити заздалегідь, оскільки його потрібно додати до м’яса, поки лук повністю не обсмажений.
    Картопля і м'ясо

    Перелярити картоплю в смаженні

  4. Розріжте гвоздику часнику дуже тонко або пройдіть через прес. Покладіть на сковороду на інші продукти.
    Ручний часник

    Часник дасть блюдо приємний аромат

  5. Посипте оджахурі спеціями і дрібно нарізаною зеленню, знову змішайте.
    Спеції та зелень

    Спеції та зелень - обов'язкові компоненти Ojahuri

  6. Вимийте помідори, видаліть з них шкіру (хоча ви не можете її видалити), нарізати шматочками і покласти в сковороду на інші продукти. Змішати знову.
    Помідори в Оджахурі

    Нарешті, додайте помідори

  7. Тушкувати Оджахурі ще 7 хвилин, час від часу помішуючи. У вас, швидше за все, немає кезі, тому покладіть на пластинці оджахурі і подайте на стіл.
    Оджахурі в тарілці

    Нічого страшного, якщо ви суперечать традиції служити Оджахурі на тарілках

До речі, Оджахурі може бути вегетаріанцем. Спробуйте використовувати гриби замість м’яса: це виявляється дуже смачним. Я намагався приготувати Оджахурі з чемпіньонами, білими грибами, болетом та лисицями. Мені більше сподобалось білі, вони отримали смак, як м'ясо. Для цього смаку я додав більше на лук, приблизно в 2 рази, лише половина розрізала його кільцями, і пройшов другий через м'ясорубку, і так обсмажте грибами.

Ojahuri з грибами

Обов’язково спробуйте приготувати Оджахурі з грибами

Відео -прийом класичного Оджахурі

https: // youtube.Com/годинник?V = qojgrwaf-uw

Оджахурі в духовці

Цей метод приготування не дуже відрізняється від попереднього. Ми будемо готувати з телятини, а також використовуємо червоне вино.

Візьміть такі продукти:

  • 1 кг телятини;
  • 1 год. л. солі;
  • 0,5 годин. л. Чорний перець;
  • 3-4 цибулини;
  • 1-2 склянки червоного сухого вина;
  • 1 кг картоплі;
  • 1 купа петрушки;
  • 1 купа кінзи;
  • 2-3 зубчики часнику.
    Картопля, м'ясо, цибуля та олія

    Підготуйте всі необхідні продукти

Процес приготування.

  1. М'ясо, вирізане на середньо -розміщені шматочки, сіль і перець, нарізати цибулю кільцями. Складіть його в сковороду, перемішайте, налийте червоне вино і дайте постояти 1-2 години.
    М'ясо з цибулею в маринаді

    Приклейте м'ясо у вині

  2. Увімкніть духовку на 200 ° C. Покладіть м'ясо на форму для випічки і відправте його в духовку в смаження. Отримайте його час від часу, перемішайте і поливайте сформованим соком. Обсмажте близько 20 хвилин, щоб усі шматки стали золотими. Покладіть їх у стійкий до тепла контейнер, наприклад, керамічний горщик. Не вимикайте духовку.
    М'ясо на випічці

    Нехай м'ясо смажить у духовці до золотистої кори

  3. Наріжте картоплю великими колами, сіллю і покладіть її на форму для випічки. Додайте вершкове масло зверху і відправте в духовку на 20 хвилин, щоб запікати. Іноді виходьте і воду з жиром.
  4. Коли готують картоплю, покладіть на нього м'ясо і перемішайте. Посипте рештою цибулею з половиною кільця, нарізаними травами і нарізаним часником. Змішайте знову і залиште в духовці на 5-10 хвилин.
    Оджахурі в духовці

    Випікайте всі змішані продукти ще 5 хвилин

  5. Подавайте Оджахурі з традиційними грузинськими соусами та соусами Tkemali.
    Оджахурі, приготований у духовці

    Традиційні грузинські соуси ідеально доповнять Оджахурі

VIDERAUL: Ojahuri в казанні

https: // youtube.Com/годинник?v = ooulajzohjr4

Ojahuri в повільній плиті

Цей рецепт не сильно відрізняється від попередніх, але має деякі функції. Майже те саме, лише трохи доповненого складу продуктів, аналогічний принцип приготування їжі, і лише якщо мова йде про мультикулер, різниця видно тут.

Ojahuri готується в повільній плиті

Повільна плита буде готувати Оджапурі ідеально для вас

Вам знадобиться:

  • 700 г свинини;
  • 3 великої картоплі;
  • 2 цибулини;
  • 1 ст. л. кетчуп або томатна паста;
  • 50 г сметани;
  • 60 мл червоного сухого вина;
  • спеції, сіль, лавровий лист за смаком;
  • рослинна олія.
    Картопля, свинина, кетчуп, вино

    Краще взяти свинину з певною кількістю жиру

Бажано, щоб свинина була з невеликою кількістю жиру.

  1. Отримайте м'ясо, змішавши його з подрібненою цибулею, сметаною, вином, кетчупом, солі та спеціями. Вам потрібно пікл 9-12 годин.
    Мариноване м'ясо

    М’ясо потрібно малювати до 12 годин

  2. Розрізана картопля тримається годину в мисці з солоною водою. Після цього перенесіть його в чашу з мультикулерами, додайте трохи вершкового масла і обсмажте в режимі "випікання". Покладіть готову картоплю в тарілку.
    Картопля у воді

    Перед смаженням картоплі утримуйте її в солоній воді

  3. Тепер покладіть мариновану свинину в миску, обсмажте 40–45 хвилин у режимі "випікання". Коли м'ясо буде готове, додайте до нього картоплю і залиште в одному режимі ще 10 хвилин.
    Ojahuri в повільній плиті

    М’ясо м’ясо з картоплею до готовності

Зараз у вашому скарбничому банку з'явилося ще кілька цікавих рецептів. Не забудьте підготувати Ojahuri до своєї родини, ми впевнені, що вам це сподобається! Бон -апетит!

Інші статті

Ковбаси в капусти: рецепти ледачих рулонів капусти за 5

personadmin 27-10-24, 19:29
0 Ковбаси в капусти: рецепти ледачих рулонів капусти за 5 хвилин, фото та відео

Підготувати таку цікаву, смачну, легку та швидку одночасно? Так, навіть для того, щоб коштувати недорого. Такі питання...

Зробіть -це -це копання, або домашній копалень для риби

personadmin 27-10-24, 19:29
0 Зробіть -це -це копання, або домашній копалень для риби

Вітаю всіх читачів нашого блогу " Робіть з нами своїми рукамиЩо. На вулиці літо, а це означає, що настав період...

Сім подарунків, які є поганим знаком прийняти

personadmin 27-10-24, 19:29
0 Сім подарунків, які є поганим знаком прийняти

З дитинства кожного навчають радіти будь -якому подарунку. "Вони не дивляться на коня сміття в зубах", -...

Комментарі (0)

Написати комментар

Ваши данные будут в безопасности! Ваш электронный адрес не будет опубликован. Также другие данные не будут переданы 3-им лицам.
image

menu
menu