Авіатор » Цікаве » Японські млинці: Крок -By -кроки для пишної випічки на сковороді, з фото та відео

Японські млинці: Крок -By -кроки для пишної випічки на сковороді, з фото та відео

Напевно, весь солодкий зуб дуже любить пишні млинці. І якщо вони також готові відповідно до оригінального рецепту ... останнім часом японські десерти стали дуже популярними, а рецепт японських млинців взагалі став вірусним.

Як приготувати японські млинці

Особливість цих млинців знаходиться в їх циліндричній формі. Яким би не було тіста, воно не підніметься на сковороді, як це вимагається конкретно для японських млинців. Тому, по -перше, вам потрібно отримати кондитерську кільце. Його можна придбати в магазині миски або будь -якому супермаркеті. В принципі, ви можете самостійно зробити таке кільце з смуги жерсті. Дотримуйтесь діаметра, він повинен бути 8–10 см.

Кондитерська кільце

Таке кондитерське кільце стане в нагоді не лише в підготовці млинців

Вам потрібно буде підготувати млинці:

  • 5 столових ложок борошна;
  • 1 столова ложка крохмалю;
  • 1 чайна ложка розпушувача;
  • Щіпка ваніліна;
  • 3 столові ложки цукру;
  • 4 яйця;
  • 3 столові ложки молока.
    Яйця, борошно, молоко, миска з віноком

    Для підготовки млинців вам знадобиться найпростіший набір продуктів

Цей метод дуже простий і перевірений часом.

  1. Розділіть яєчні жовтки та білки. Контролювати, щоб у білках не було краплі жовтка, інакше ви не зможете перемогти білкову масу в сильну піну. Додати молоко, ванілін, розпушувач у жовтки. Бити.
    Яєчні жовтки

    Окремі яєчні жовтки і збити з молока

  2. Поєднайте крохмаль з борошном, добре Серенне. Вилийте суміш у жовту масу і перемішайте віночком, поки вона не стане однорідною. За щільністю суміш повинна нагадувати густий крем заварного крему.
    Маса молока, жовтки та борошна

    Змішайте молоко-жовту суміш з борошном і крохмалем

  3. Остудіть білки, додайте до них цукор і збийте змішувачем. Поставте його з максимально можливою швидкістю, робота займе 2-3 хвилини. Білкова маса повинна утворювати стабільні піки.
    Збиті білки

    Бити білки в сильну піну

  4. Візьміть силіконове плече і обережно змішайте білок з жовтковим тістом. Зробіть це знизу вгору, ніби покриття білок. Тож у масі буде максимум повітря, щоб млинці набирали особливу пишність. Додайте решту білків до 2 доз, акуратно змішуючи.
    Змішування тіста з силіконовим шпателем

    За допомогою силіконового леза обережно змішайте тісто

  5. Нанесіть на серветку трохи рослинного масла і протріть сковороду зсередини. Кондитерське кільце зсередини потрібно трохи більше змащувати. Покладіть посуд на вогонь середньої інтенсивності, покладіть на нього кільце, зачекайте, поки поверхня прогріється. Наповніть кільце тістом не більше 2/3. Швидко виплескайте трохи води (1 т. л.) і негайно накрийте посуд кришкою, щоб закрити вихід пари.
    Тісто в кондитерському кільці

    Наповніть кондитерське кільце тістом, але не до вершини

  6. Кожному млинці потрібно обсмажувати 3-4 хвилини. За цей час тісто збільшиться, і верх буде схоплювати. Після цього кільце з млинцем потрібно перевернути і обсмажувати ще 2-3 хвилини. Пробити млинці зубочисткою, щоб перевірити готовність.
    Панкек на сковороді

    Обсмажте млинець з обох боків

  7. Щоб витягнути млинець, візьміть гострий ніж і обережно намалюйте їх на поверхню кільця зсередини. Після його очищення добре оксид, а потім наповніть наступну частину тіста.
    Готові -виготовлені японські млинці на столі

    Акуратно вийміть млинці з кільця і ​​подайте на столі

Японські млинці готові, ви можете з ними ставитися до своїх родичів та друзів.

Звертати увагу! Ці млинці можуть бути доповнені різними топінгами: шоколад, сироп, солодкі соуси, вершки, цукор з порошком або морозиво.

Панкек з сиропом

Будь -які солодкі добавки ідеально підходять для млинців

До речі, я нещодавно дізнався і перевірив ще одну варіацію рецепту. Продукти однакові, але вам потрібно взяти близько 90 мл молока, а також додати 1 т. л. з слайдом масла. Молоко потрібно нагрівати, розтопити олію, і додати все це до жовтків під час збивання. Завдяки цьому млинці набувають вершкового смаку.

ВІДЕО: Як готувати японські млинці

Як бачите, приготувати японські млинці зовсім не складно. Спробуйте один раз, і вся родина попросить цих млинців на сніданок, обід та вечерю. Бон -апетит!

Інші статті

Справжній Хачапурі в Імеретінському: Рецепт із крок за

personadmin 27-10-24, 19:28
0 Справжній Хачапурі в Імеретінському: Рецепт із крок за кроком, який відрізняється від мекреліанської страви

Серед усіх різноманітних рецептів Хачапурі в Імеретинському-найпоширеніший. Гарячий рум'яний торт із начинкою сиру...

Лабіринт із води уві сні: що означає цей сон?

personadmin 15-02-25, 16:40
0 Лабіринт із води уві сні: що означає цей сон?

Тлумачення сну про лабіринт з води, що змінює форму Лабіринт – це потужний символ пошуку виходу, складних життєвих...

Значки, які повинні бути в будь -якій квартирі

personadmin 27-10-24, 19:29
0 Значки, які повинні бути в будь -якій квартирі

Кожна православна значок наділений своїм значенням та унікальними властивостями. Через це християни звертаються в...

Комментарі (0)

Написати комментар

Ваши данные будут в безопасности! Ваш электронный адрес не будет опубликован. Также другие данные не будут переданы 3-им лицам.
image

menu
menu