Порт -пиріг з листковим тістом: Крок -By -кроки рецепта з фото та відео
М'ясні пироги з листкового тіста мають одну особливість - вони зникають із столу за кілька хвилин. Це не дивно, адже делікатне тісто, просочене м'ясом та овочами, має чудовий смак. Сьогодні ми поговоримо про один із найпростіших варіантів цієї їжі.
Крок -By -кроки рецепту для пирога з листковим тістом
Протягом двох десятиліть роздутане тісто - це справжня паличка для поспіху для мене. Необхідно готувати швидкий сніданок, смачне частування для тих, хто дивився без попередження родичів чи друзів, закуска для роботи - упаковка тіста та невелика фантазія з начинкою завжди допоможе уникнути незручного положення та створити смачну страву в короткий проміжок часу. Листя тістечка - правильне підтвердження цього. Не відбувається жодного тижня в нашій родині без цієї страви.
Інгредієнти:
- 1 упаковка готового шаруватого тіста;
- 400 г фарш м'яса;
- 1 голова цибулі;
- 1 стебло цибулі-попес;
- 3 гвоздики часнику;
- 1/4 пучок свіжого кропу;
- 1/4 пакет петрушки;
- 1 яйце;
- Спеції та приправи - на смак;
- 2-3 ст. л. Удосконалена соняшникова олія.
Підготовка:
- Підготуйте продукцію.

Щоб підготувати пиріг, вам знадобиться дуже простий набір продуктів
- Тістова тісто.
- Злегка вирізати цибулю і розриви, обсмажте на рафінованій соняшниковій олії до напівзамовної.

Для того, щоб не зіпсувати смак і аромат начинки, використовуйте, щоб обсмажити його компоненти соняшникового масла без запаху
- Покладіть м’ясо фарш, нарізаний часник до цибулі, змішайте все.

Ретельно перемішайте інгредієнти для рівномірного смаження
- Періодично помішуючи, готуйте начинку, поки м'ясо не буде злегка понесено. Одночасно з обсмажуванням, зламайте великі грудочки з фаршу м'яса.

Обсмажте фарш з фаршем, кладучи м'ясні грудочки шпателем виделкою з виделкою
- Додайте дрібно подрібнену зелень, сіль, спеції та приправи за смаком.

Вибір спецій та приправ, а також їх кількість залежить виключно від ваших уподобань Wouns
- Розкачайте шаруватих тіста на аркуш випічки та перенесіть на форму для випічки, змащений жиром.

Щоб пиріг не спалював, злегка змащуйте форму для випічки маслом або білизною папером
- Покладіть начинку на заготовку, рівномірно розподіліть тест, залишаючи краї безкоштовними.

Розкладаючи начинку, не забувайте залишити краї тіста порожнім
- Сформуйте пиріг, обережно тримаючи краї тіста по периметру. У центрі залиште пару.

Отвір у центрі пирога не дозволить пари накопичуватися всередині
- Змащує пиріг з трохи побитою яйцею.
- Випікайте пиріг протягом 20 хвилин при температурі 200 градусів до створення.

У процесі випікання пиріг покриє апетитну золоту коричневу скоринку
- Злегка охолоджуйте готовий пиріг і наріжте на порційні шматочки.

Порт -пиріг можна подавати повністю або нарізати на порційні шматочки
Нижче я пропоную вам ще один варіант для приготування пирога з листкового тіста з м’ясом.
ВІДЕО: Пухковий пиріг з фаршем м'ясом
М'ясний пиріг із пухнастого тіста - це ситне блюдо, яке дорослі та діти будуть в захваті. Кожен може готувати таку їжу. Якщо у вас також є рецепт такої випічки, не забудьте поділитися ним у коментарях нижче. Бон -апетит!
Інші статті
Які речі повинні носити до 50 років
personadmin 27-10-24, 19:29Є 5 речей, в яких кожна самозвнажена жінка повинна встигнути вразити до 50. Тоді це буде недоречно, навіть якщо ви...
Курка з картоплею в мішку для випічки в духовці: крок
personadmin 27-10-24, 19:29Кожна домогосподарка потребує простих і задовольняючих рецептів обіду чи вечері, які не потребують багато годин танців...
Масове виробництво ракети «Фламінго» в Україні: Зеленський
personadmin 21-08-25, 16:43Зеленський анонсує масове виробництво ракети «Фламінго» в Україні до кінця 2025 року: дальність 3 000 км і нові...

