Авіатор » Цікаве » Рецепт пельменів із фотографією. Дуже смачні пельмені з сиром.

Рецепт пельменів із фотографією. Дуже смачні пельмені з сиром.

Привіт, шановні читачі та абоненти в блозі "Робіть з нами своїми рукамиЩо!

Сьогодні на моєму та вашому столі - пельмені!!! Пельмені з сиром - страва смачна, ситна і незвично домашня. То навіщо покласти його на довгу коробку, я негайно даю рецепт пельменів для пельменів. До речі, наприкінці статті музичне відео "Як я робив пельмені з сиром", лише Чур, не смійтеся!!! 🙂 Кілька цікавих фактів про пельмені та ще один смішний жарт, також наприкінці!

Інгредієнти

- 400 грам теплого кефіру,

- 3 яйця,

- 40 грам розтопленого масла,

- Сіль - 1 чайна ложка з невеликою гіркою,

-Сугар-2-3 чайні ложки з слайдом,

- сода - ½ чайної ложки,

- борошно - скільки займе тісто.

- Для начинки сиру - приблизно 1 кг.

- Цукор для наповнення - на ваш смак.

Інгредієнти для пельменів з сиром

Я не даю точної кількості борошна, тому що кефір може бути різною щільністю залежно від % жиру, яєць різного розміру. 🙂 Як результат, саме вгадати, скільки борошна не залишиться.

Більше того, "смаки та колір ...", всім подобається різне тісто або м'якше, ви підлаштовуєтесь до себе. Але я не раджу зробити занадто щільне тісто, зрештою, не йдуть локшиною.

Тісто відповідно до такого рецепту дуже м'яке і ніжне, знову ж таки, якщо ви не перестараєте його борошном: як тільки воно перестане прилипатися до ваших рук і не прилипає до гойданого годинника при прокатки, це означає достатньо. Таке тісто може бути використане для приготування пельменів з будь -якою начинкою.

А тепер ми зараз зробимо пельмені з сиром!

Рецепт пельменів із фотографією

Крок 1. Ми зігріваємо кефір, щоб бути теплим. Не надайте рішуче, інакше він почне згортатися.

Крок 2. Ми розтоплюємо масло на слабкому вогні.

Крок 3. З’єднайте кефір, яйця, розтоплене масло, сіль, цукор, соду і все добре перемішайте.

Кулінарні пельмені з сиром

Не забудьте готувати сир для наповнення. У цьому випадку я зробив це з сиру магазину, але це зовсім не на смак тіток на ринку від їхніх корів, дому. Зазвичай я роблю це з таким жиром і смачно. Його просто їдять з цукром з цукром, ви не можете їсти багато магазину.

Отже, сир змішується з цукром. Цукор на ваш розсуд, ви хочете поставити більше. Ви можете додати сире яйце до сиру.

Нагляд за пельменями з сиром

Крок 4. Додати борошно.

Крок 5. Зробити тісто.

Крок 6. Розкачайте шар у вигляді великого млинця.

Розкачайте тісто для пельменів з сиром

Крок 7. У прокатаному шарі обережно стисніть круглі заготовки з чашкою. Раніше змащує краї склянки з борошном, щоб тісто не прилипало.

Крок 8. Ми наносимо сир у невеликій ложці до кожного кола. Я розумію ваше бажання поставити більше сиру, це буде смачніше (те саме). Але не забувайте, що краї повинні бути добре могутніми один з одним, так що тоді, коли готувати сир не закінчується на сковороді, тому будьте розумні.

Крок 9. Ми повертаємо своє коло навпіл, виявляється, півколем, сир був посередині. Ми з'єднуємо краї і кріпимо їх досить сильною пресою протягом усього півкола. Потім вся плоска область закріпленого тіста, ми котимося до косички.

Це робиться просто: почніть з кінця і, ніби складаючи край тіста навпіл, натисніть його на зовнішню сторону великого пальця під кутом 45 °.  Рухайтеся по колу до іншого кінця. Тож моя бабуся навчила мене «косити» на пельмені, вже в 6 років. Спочатку я практикував пластиліну, а потім вона довірила мені тісто. І щоб краще зрозуміти цю технологію, просто перегляньте відео (нижче).

Ми ліпимо пельмені з сиром

І найприємніший фінальний етап:

Ми кидаємо готові -вироблені пельмені з сиром у киплячу підсолену воду, варите 5 хвилин після обшарювання, видаліть його щілинною ложкою на тарілці, змастіть маслом і посипте цукром. Їх також можна подавати зі сметаною або варенням, наприклад, полуницею, як млинці на кефір з моєї минулої статті або млинці за старим російським рецептом.

Виявилося смачні пельмені, рецепт дуже простий і доступний. До речі, в рецепті пельменів, як у Тест на пироги Я використовував старше борошно.

Пельмені, яку ви бачите на тарілці, а ще кілька штук за лаштунками вийшли з половини тіста та 2,5 упаковки магазину сиру (180 грам кожен).

Варіть пельмені з сиром

Покладіть на піддон решта пельменів і покладіть його в морозильну камеру. Після того, як вони замерзають, покладіть в поліетиленовий пакет і зав'яжіть, щоб тісто не поглинув запахи інших продуктів, що зберігаються в морозилці. Заморожені пельмені з сиром сир повинні готувати щонайменше 10 хвилин, інакше ви ризикуєте, є напіввісне тісто.

Якщо у вас залишилося нестабільне тісто, його також можна поставити в морозильну камеру і отримати його в потрібний час. Тільки це вже не як свіжоприготовлений.

Готові -вироблені пельмені з сиром

Бажаю вам приємного апетиту!

До зустрічі, будьте здоровими та повними!

І нарешті, як обіцяв, кілька цікавих фактів про пельмені та відеоролики.

Жарт про вареники

 -Найбільші пельмені були підготовлені в Україні, вони були 30-40 см з діаметром. Я думаю, що зараз вони більше не роблять.

- Також в Україні є винагорода, яка присуджується найкращим фахівцям -кулінарним фахівцям - "Золотий Варенік".

- У Канаді в Канаді споруджується пам’ятник Варенік, вагою 3 тонни.

- У 16 столітті аметисти з червоним відтінком називали «пельменями» у Русі, такі камені оцінювали більше, ніж рубіни.

Варіть пельмені з сиром (відео)

Інші статті

Як мити мікрохвильову піч, очистити чайник масштабу та

personadmin 27-10-24, 19:29
0 Як мити мікрохвильову піч, очистити чайник масштабу та ручки на плиті з жиру, покладіть у порядок спалених каструль і здійснити інше очищення

Як прийняти ідеальну чистоту: прості та доступні рішення для господині. Вимийте мікрохвильову піч, розпарені горщики,...

Ojahuri в грузинській

personadmin 27-10-24, 19:29
0 Ojahuri в грузинській

Назва національної грузинської страви Оджахурі буквально перекладається як "сім'я". Це дійсно часто...

Новорічна депресія: що це таке, чому вона з’являється і як

personadmin 27-10-24, 19:29
0 Новорічна депресія: що це таке, чому вона з’являється і як вона проявляється, методи боротьби

Новорічна депресія - це стан, з якою стикається людина, незалежно від настрою чи генетичної схильності. На появу та...

Комментарі (0)

Написати комментар

Ваши данные будут в безопасности! Ваш электронный адрес не будет опубликован. Также другие данные не будут переданы 3-им лицам.
image

menu
menu